Preloading - Growfy Webflow Template
Nicholai Pihl
np@eoas.no
+47 400 91 358
Hjalmar Vestby
hv@eoas.no
+47 482 68 982
OM OSS

Vi brenner for eiendom

Eiendomsoptimalisering AS tilbyr tjenester for å kunne optimalisere forvaltning, drift, levetid på investering, kontantstrøm og eiendomsverdier for sine kunder med tilpassede grep på objektet og bistand ved transaksjoner.

VÅR MÅTE

Konsulenttjenester til alle ledd i bransjen

Eiendomsoptimalisering AS leverer konsulenttjenester til alle ledd i eiendomsbransjen. Dette inkluderer eksempelvis aksjeselskap, eiendomsfond, leietakere og sameier. Vi er opptatt av å tilby bærekraftige, verdiøkende og effektive løsninger til våre kunder, samtidig som vi skal definere status på eiendommens/porteføljens aktuelle status opp mot EU-taksonomien, ulike reguleringskrav (energibruk og energimerking) og gjennomgang av eiendommens/porteføljens potensiale på inntekts- og kostnadssiden.

Vi ønsker å sikre at våre kunder følger beste praksis innenfor eierstyring og selskapsledelse i eiendomsbransjen. Dette inkluderer å utvikle og implementere styringsstrukturer som sikrer god forvaltning av selskapets interesser og beskyttelse av interessene til aksjonærene. Vi ønsker at våre kunder skal operere på en ansvarlig og bærekraftig måte, og at de oppnår sin langsiktige visjon og mål effektivt og lønnsomt.

VIKTIGE FOKUS OMRÅDER

Bærekraft, energimerking og rapportering

De som holder tunga rett i munnen på bærekraft, og som benytter seg av insentivordninger for å omvandle brune bygg til grønne, vil nyte sterk verdiøkning i lengden.

Bærekraft

Vi er opptatt av å tilby bærekraftige løsninger innenfor alle aspekter av vår virksomhet. Vi tar miljøhensyn på alvor og arbeider for å redusere karbonavtrykket vårt og øke energieffektiviteten i byggene vi forvalter. Våre energieffektive løsninger inkluderer solenergi, varmepumper, LED-belysning, smarte bygningsstyringssystemer og annen teknologi som bidrar til å redusere energiforbruket og CO2-utslippene.

EU-Taksonomi

Vi rådgir våre kunder for å kunne oppfylle EU-taksonomien for investeringer i eiendom, som fokuserer på å fremme energieffektivitet og bærekraft i bygg. Vi jobber aktivt for å forbedre eiendomsmassen og øke energieffektiviteten i eksisterende bygg. I tillegg fokuserer vi på bærekraftige eiendomsprosjekter for å bidra til å redusere miljøbelastningen fra byggsektoren.

Energimerking

Vi tar hensyn til EU-regulativene for energimerking av bygg. Vi jobber for å sikre at alle byggene vi forvalter og utvikler har mulighet til å oppfylle de høyeste standardene for energieffektivitet og miljøvennlighet. Vi jobber tett med våre kunder for å hjelpe dem å forstå energimerkingskravene og tilpasse eiendommene for å tilfredsstille kravene.

our mission

We help our clients take their business to the next level

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero.

Klar til å ta en prat?

Send oss en mail eller slå på tråden